Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για: α)Τη θέση του Συντονιστή της Π.Δ.Ε Νοτίου Αιγαίου για τη Μαθητεία και β)Τις θέσεις των Υπευθύνων Μαθητείας στις ΔΔΕ Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου σήμερα Τρίτη 30/11/2021, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των συνεντεύξεων,  αναρτά τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας για:

α) Τη θέση του Συντονιστή της Π.Δ.Ε Νοτίου Αιγαίου για τη Μαθητεία και

β) Των θέσεων των Υπευθύνων Μαθητείας στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και Δωδεκανήσου σύμφωνα με την αριθμ πρωτ. 140346/Κ5/3-11-2021 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΥΠΑΙΘ.

Ενστάσεις επί της μοριοδότησης των κριτηρίων της Εμπειρίας σε Θέματα Εφαρμογής Τάξης Μαθητείας, της Διοικητικής-Εκπαιδευτικής Προϋπηρεσίας, των Άλλων Τίτλων Σπουδών – Επιμορφώσεων και Νέες Τεχνολογίες, υποβάλλονται μόνο μία φορά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (03) εργασίμων ημερών, από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, δηλαδή από την Τετάρτη 01-12-2021 έως και την Παρασκευή  03-12-2021.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mail@naigaiou.pde.sch.gr