Πίνακες κατάταξης υποψηφίων οδηγού και συνοδηγού σχολικού λεωφορείου για την κάλυψη εποχικών αναγκών σχολικής μονάδας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) ΣΟΧ 1/2019

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 06/09/2019 αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης υποψηφίων για πρόσληψη Οδηγού και Συνοδού σχολικού λεωφορείου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σύμφωνα με την αριθμ πρωτ. 5555/12-07-2019 (ΑΔΑ: 6Β2Σ4653ΠΣ-7ΤΛ) Απόφαση της υπηρεσίας μας.

Οι ανωτέρω πίνακες έχουν αναρτηθεί στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και στην ιστοσελίδα της (http://naigaiou.pde.sch.gr). Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους, δηλαδή από το Σάββατο 07/09/2019, έως και την Δευτέρα 16/09/2019. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Καμία ένσταση δεν υποβάλλεται στην Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης  ή στο Αυτοτελές Τμήμα ΕΕΠ & ΕΒΠ του Υ.ΠΑΙ.Θ. ή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου.

Σχετικά Αρχεία