ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΕΠ – ΕΒΠ

Κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, όλοι οι υποψήφιοι αναπληρωτές/τριες ΕΕΠ-ΕΒΠ θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παρακάτω δικαιολογητικά με πρόσφατη έκδοση:

  1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (Φωτοτυπία).
  2. Αριθμός Μητρώου Ι.Κ.Α (Φωτοτυπία επίσημου εγγράφου ΙΚΑ).
  3. Αποδεικτικό αριθμού Α.Μ.Κ.Α (Φωτοτυπία επίσημου εγγράφου).
  4. Αποδεικτικό Α.Φ.Μ (Φωτοτυπία εκκαθαριστικού τελευταίου έτους).
  5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (μόνο οι έγγαμοι με ή χωρίς ανήλικα τέκνα από Δήμο) ή Σύμφωνο Συμβίωσης (οι άγαμοι με τέκνα).
  6. Φωτοτυπία πρώτης σελίδας Βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας που να φαίνεται ευκρινώς ο αριθμός λογαριασμού και το ΙΒΑΝ και να έχει το όνομα του αναπληρωτή ως πρώτου δικαιούχου.
  7. Πρόσφατες Ιατρικές Βεβαιώσεις:

α) ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ ή ΓΕΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ και  β) ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ από Δημόσια Υγειονομική Μονάδα ή από ιδιώτη ιατρό όπου θα πιστοποιείται η υγεία και η φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων ΕΕΠ-ΕΒΠ.

  1.  Πιστοποιητικό Πρωτοβάθμιας Επιτροπής ΚΕΠΑ (σε περίπτωση που ανήκουν σε ειδική κατηγορία, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, σκλήρυνση κατά πλάκας, μεσογειακή αναιμία).
  2.  Σε περίπτωση τέκνων που σπουδάζουν (άνω των 18 και κάτω των 25 ετών) ή που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, απαιτείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και  βεβαίωση φοίτησης από τη Σχολή ή βεβαίωση υπηρεσίας από τη στρατιωτική μονάδα.
  3.  Από την ιστοσελίδα της ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου (https://naigaiou.pde.sch.gr) να εκτυπωθούν και να συμπληρωθούν τα εξής έντυπα:

1) Ατομικά Στοιχεία

2) Υπεύθυνη Δήλωση

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  με βάση τους οδηγούς υλοποίησης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2018-2019 και αποτελούν προϋπόθεση την ομαλή καταβολή της μισθοδοσίας.